Koulutusmuodot

Ramboll koulutusten koulutusmuotojen monipuolisuus mahdollistaa yrityksesi henkilöstön kouluttautumisen juuri tarpeitasi vastaavasti. Kouluttaudu nopeasti ja itsenäisesti erilaisten verkkokoulutuksiemme avulla tai pitkäjänteisesti ja syvällisesti osaamista kehittäen laajempien monimuotokoulutuksiemme avulla. Jokaiseen koulutustarpeeseen on juuri sille parhaiten sopiva koulutusmuoto, joten valitse teille sopiva tapa laajasta valikoimastamme.

_K9A3237-G14994

Verkkokoulutus

Rambollin kouluttajat tarjoavat paljon erilaista verkkokoulutusta Teamsin ja GoToWebinar -työkalujen välityksellä. Verkkokoulutuksen etuja ovat ajasta ja paikasta riippumaton opiskelutapa.

Yrityksesi henkilökunta voi opiskella itsenäisesti joko koulutustarjottimella olevia valmiita kursseja tai yrityksellesi räätälöityjä kursseja itsenäisesti myös omassa verkko-oppimisympäristössämme Totarassa.

Verkkokurssi Totarassa mahdollistaa laajempien kehitystehtävien toteutuksen sekä monipuolisen kattauksen erilaisia opetusta tehostavia aktivointityökaluja Teams-opetuksen tueksi.

Tutustu esimerkiksi:

_K9A2932-G14981

Lähiopetus

Kouluttajamme kouluttavat Rambollin eri toimipisteillä ympäri suomea sekä asiakkaisen tiloissa.

Lähiopetuksen hyödyt tulevat jatkuvasta interaktiivisuudesta niin kouluttajan ja osallistujien kuin koulutusryhmän jäsenten välillä. Aikuisten päästessä keskustelemaan vapaasti sekä yhdessä työpajamaisesti teoriatietoa käytäntöön vieden on helppo oppia laajojakin kokonaisuuksia.

Lisäksi lähiopetuksen aikana on helpoin hyödyntää kouluttajan kaikki osaaminen ja kysyä mieltä askarruttavat kysymykset.

Tutustu esimerkiksi:

_K9A3033-G14996

eLearning

Rambollin itse tuottamat eLearning-lyhytkurssit ovat noin tunnin mittaisia koulutusteemaan johdattavia itsenäisesti suoritettavia koulutuksia. eLearning koulutuksilla on helppoa ja edullista nostaa vaikka koko henkilöstön osaamista eri EHSQ-teemoista.

eLearning-lyhytkurssit koostuvat videoista, tietopaketeista sekä interaktiivisista tehtävistä ja niissä on koko ajan kertoja selkeyttämässä opittavaa asiaa. Ramboll myös räätälöi eLearning-kursseja yrityksesi tarpeiden mukaan, millainen kurssi sopisi teidän organisaatiollenne?

Tutustu esimerkiksi:

0L0A5944-G12337

Webinaari

Monipuolinen webinaaritarjontamme mahdollistaa yrityksenne henkilöstön tiedostamisen tason noston nopeasti ja edullisesti.

Webinaarissa tulevat teeman termit tutuiksi ja webinaarista on helppo jatkaa teeman osaamisen syventämistä eLearning-lyhytkurssien, verkkokoulutuksien, lähiopetuksen, monimuotokoulutuksen sekä yrityskohtaisten koulutuksien muodossa.

Ajankohtaiset EHSQ-webinaarit:

 

_K9A3201-G14993

Monimuotokoulutus

Monimuotokoulutuksessa yhdistellään muita koulutusmuotojamme pedagogisesti harkittuun muotoon, jolloin osallistujat oppivat mahdollisimman tehokkaasti kunkin koulutuksen teeman.

Monimuotokoulutus voi siis sisältää esimerkiksi teemaan johdattelevan webinaarin, hiukan osaamista syventävän eLearning-lyhytkurssin, lähi- ja verkko-opetusta sekä koko koulutuspolkua tukevan verkkokurssin verkko-oppimisympäristö Totarassa.

Pedagogiikan ammattilaiset auttavat rakentamaan juuri sinun yrityksellesi sopivan monimuotokoulutuksen.

ramboll koulutusmuodot

Tutkintoon johtava koulutus

Monesti yritysten EHSQ-vastaavilla ei ole virallista alan koulutusta vaan he ovat perehtyneet hallinnoimiinsa teemoihin joko työn kautta tai lyhytkursseja käyden.

Rambollin ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen yhteistyönä toteutettavassa koulutuksessa EHSQ-vastaavanne voivat pätevöityä esimerkiksi Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusvastaaviksi tai materiaali- ja energiatehokkuuden osaajiksi.

Tämä tutkintotavoitteinen koulutus johtaa Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon viralliseen tutkintotodistukseen ja toteutetaan monimuotokoulutuksena. Tutkinnon voi suorittaa tutkinnon osa kerrallaan edullisesti oppisopimuksella.

tyomaan-turvallisuus-safetyengine

Turvallisuusperehdytys 3D-pelinä?

Rambollaisten kehittämä SafetyEngine-sovellus haastaa perinteisen tavan toteuttaa työmaan turvallisuuskoulutuksen työntekijöille. Tosielämän työturvallisuustilanteisiin perustuva, aktiivisesti osallistava turvallisuuskoulutus on tehokkaampaa kuin perinteinen koulutus.

Sovellus sitouttaa paremmin turvallisuudesta välittämiseen ja edistää ennakoivan ja läpinäkyvän turvallisuuskulttuurin muodostumista. Ja toki virtuaalisella rakennustyömaalla oppimisprosessi on hauskempaa!

Lue lisää
Mikä tahansa koulutus on räätälöitävissä yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä!

Tulevaa koulutusta

Kvartaalikatsaus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Webinaari
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Hyödynnä Early Bird -hinta
Lue lisää
Webinaari
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Yrityskohtainen koulutus
Lue lisää
Webinaari
Lue lisää
Webinaari
Lue lisää
Webinaari
Lue lisää
Webinaari
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
Verkkokoulutus
Lue lisää
« » page 1 / 2