ehs-laki-ajankohtaiset

Ajankohtaiset EHS-lainsäädännön muutokset

Tiivis ja helposti ymmärrettävä yhteenveto ajankohtaisista EHS-lainsäädännön muutoksista.

Toimitko työssäsi EHS-asioiden parissa tai oletko vastuussa siitä, että yrityksen toiminnassa otetaan huomioon ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännön vaatimukset?

Tiesitkö, että lainsäädännössä tapahtuu koko ajan vuoden aikana muutoksia? Oletko tietoinen viime kvartaalin säädösmuutoksista?

Me Rambollilla seuraamme EHS-lainsäädännön muutoksia aktiivisesti. Tervetuloa kuulemaan lainsäädäntöasiantuntijoidemme tiivis ja helposti ymmärrettävä ajankohtaisin tieto vastikään voimaantulleista sekä valmisteilla olevista EHS-lainsäädännön uudistuksista!

ehs-laki-ajankohtaiset

Tarjoamme kvartaaleittain mahdollisuuden tulla etänä kuuntelemaan, millaisia muutoksia EHS-lainsäädäntöön on viimeisimmän kvartaalin aikana tullut. Kyseessä on tunnin mittainen katsaus, jossa käydään tiivistetysti läpi, millaisista muutoksista on kyse ja miten ne voivat yleisellä tasolla vaikuttaa toiminnanharjoittajiin. Katsauksen jälkeen tiedät, mitkä muutoksista ovat sellaisia, joihin teidän yrityksenne tulee reagoida tai varautua. Sinulla on myös mahdollisuus esittää asiantuntijoillemme kysymyksiä lainsäädännön muutoksista.

  • Tiivis ja helposti ymmärrettävä yhteenveto ajankohtaisista EHS-lainsäädännön muutoksista.
  • Ajankohtaisin tieto jo voimaantulleista sekä valmisteilla olevista EHS-lainsäädännön uudistuksista.
  • EHS-lainsäännön muutokset viimeisimmän kvartaalin aikana 
  • EU ympäristölainsäädännön muutokset 
  • Suomen ympäristölainsäädännön muutokset 
  • Suomen työturvallisuuslainsäädännön muutokset
ehs-laki-katsaus

Toiminnanharjoittajan on oltava tietoinen omaan toimintaansa vaikuttavista lainsäädännön muutoksista.  Kvartaalikatsauksessa saat tiiviissä muodossa tiedon siitä, millaisia muutoksia EHS-lainsäädäntöön on tullut.

Katsaus soveltuu kaikille EHS-asioiden parissa työskenteleville, kuten HSE Managereille tai HSE-asiantuntijoille. Katsaukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista.

  • Sanna Anttila on toiminut yli 10 vuotta ympäristö- ja työturvallisuusaiheiden opettajana ja asiantuntijana. Sanna on työssään perehtynyt EHS-lainsäädännön muutoksiin ja niiden tulkitsemiseen asiakkaille.
  • Otso Alapulli on neljännen vuoden oikeustieteen opiskelija, joka on työssään seurannut viimeisimpiä EHS-, HR- ja ajoneuvolainsäädännön muutoksia kahden vuoden ajan. Otso on kiinnostunut oikeustieteestä yleisesti ja koulutuksissaan esittää lainsäädännön muutokset asiakkaan näkökulmasta selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. 

150,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Kvartaalikatsaus järjestetään GoToWebinar -ohjelmalla. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai muu laite, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen webinaaria.

Tietoja

Webinaari

Ajankohtaiset EHS-lainsäädännön muutokset

Aiheet

  • EHS-lainsäädäntö
  • Lakimuutokset

Hinta

150 €. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Ajankohta

Q2-katsaus
05.09.2024

klo 10-11

Asiantuntijat

SAANT

Sanna Anttila

HSEQ johtava asiantuntija
OTAL

Otso Alapulli

EHS Regulatory Consultant