tuulivoima-webinaari

Tuulivoimalla kohti luontopositiivisuutta

Miten tuulivoimayrityksessä edetään kohti luontopositiivisuutta? | Maksuton tietoisku | 3.10.2023 klo 8.30-9.00

Luontoaiheet ovat nyt yritysten työpöydällä enenevässä määrin. Ympäristövaikutuksiin liittyvä vastuullisuus näkyy strategioissa ja tavoitteissa, ja myös päivittyvä lainsäädäntö tuo uusia mahdollisuuksia ja velvoitteita yritysten luontotyöhön. Kuinka tuulivoimaliiketoiminnassa voidaan ja on kannattavaa edetä kohti luontopositiivisuutta?

Saamme 3.10.2023 tietoiskumme vieraileviksi puhujiksi Hanna Herkkolan ja Vesa Miettusen OX2 Suomesta. He kertovat puheenvuorossaan, miten uusiutuvaa energiantuotantoa kehittävässä, rakentavassa ja hallinnoivassa OX2 Suomessa tavoitellaan luontopositiivisuutta ja kuinka luontotyössä on lähdetty liikkeelle.

Tilaisuuden fasilitoijana toimii asiantuntijamme Ville Yli-Teevahainen, ja mukana on myös muita tuulivoimahankkeissa työskenteleviä osaajiamme. Lämpimästi tervetuloa mukaan 3.10.2023 klo 8.30-9.00! Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä esittäjälle ja asiantuntijoille aiheesta.

Tilaisuuden ohjelma

  • Avaussanat / Ville Yli-Teevahainen, Ramboll 
  • Luontotavoitteet ja ensiaskeleet käytäntöön / Hanna Herkkola ja Vesa Miettunen, OX2 Suomi 
  • Kysymyksiä ja keskustelua 

Kohderyhmä

Tietoisku soveltuu kaikille luontoaiheiden ja tuulivoima- tai teollisuushankkeiden parissa työskenteleville sekä aihepiiristä muuten kiinnostuneille.

Esiintyjät

  • Hanna Herkkola toimii OX2:n hankekehityksen projektipäällikkönä. Hän keskittyy tehtävässään erityisesti vahvistamaan sidosryhmäyhteistyötä läpi tuulipuiston suunnittelu-, rakennus- ja ylläpitovaiheiden. 
  • Vesa Miettunen toimii OX2:n maatuulivoiman hankekehityksen projektipäällikkönä. Hän kehittää hankkeita yhdessä projektitiimin kanssa aina rakennustöiden alkuun saakka ja toimii tukena myös hankkeiden elinkaaren myöhemmissä vaiheissa. Miettusen toimenkuvaan kuuluu lisäksi muun muassa lupa-asioiden ja ympäristövaikutusten arvioinnin koordinointia.
  • Ville Yli-Teevahainen toimii Rambollissa luonto-, YVA- ja ympäristötiimin ryhmäpäällikkönä Pohjanmaan maankäyttöyksikössä. Hänellä on ympäristö- ja luontoalalta yli 20 vuoden kokemus.

Tilaisuus on suomenkielinen.

Ilmoittautuminen

Tietoisku on maksuton.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään henkilötietoja: tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Tilaisuuteen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden ilmoittautumisesi jälkeen vahvistusviestin ohjeiden kautta tai 5 minuuttia ennen webinaaria osallistumislinkin kautta. 

Tervetuloa!

Tietoja

Webinaari

Tuulivoimalla kohti luontopositiivisuutta

Aiheet

  • Luontotavoitteet
  • Strategiatyö
  • Tuulivoima
  • Yritystoiminnan kehittäminen

Hinta

Ilmainen

Ajankohta