päästölaskenta-webinaari

Päästölaskenta ja kestävyysraportointi

Tietoa ja työkaluja kestävyysraportointidirektiivin mukaiseen päästölaskentaan | Maksuton webinaari

Päästöjen nykytilanteen selvittäminen on erittäin olennaista ilmastotavoitteiden asettamisen, päästövähennystoimenpiteiden tunnistamisen ja toimenpiteiden suunnittelun kannalta.

Kestävyysraportointidirektiivi sisältää laajasti ilmastoon liittyviä raportointivaatimuksia, joihin valmistautuminen kannattaa aloittaa ajoissa. Päästölaskenta on osa tätä valmistautumista.

päästölaskenta-webinaari

Webinaarissa käydään lyhyesti ja ytimekkäästi läpi päästölaskennan perusteet ja millaista päästölaskentaa kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) edellyttää. Asiantuntijamme kertovat aiheesta ymmärrettävästi ja konkreettisesti: saat hyvät eväät organisaation päästölaskennan aloittamiseen tai kehittämiseen. Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä teemaan liittyviä kysymyksiä aiheesta. Tervetuloa maksuttomaan webinaariin 5.6.2024 klo 9.00-9.30.

Kohderyhmä

Päästölaskenta ja kestävyysraportointi -webinaarin sisältö on kiinnostava kaikille, jotka haluavat ymmärtää lisää päästölaskennan perusteista ja miten raportoida hyvien kestävyysraportointikäytäntöjen mukaisesti.

Saattaisit olla kiinnostunut myös CSRD käytännössä -koulutuksesta. Saat perustiedot ja -taidot CSRD-työn suunnitteluun ja starttaamiseen yrityksessäsi.

Esittäjät

Asiantuntijoillamme on pitkä käytännön kokemus päästölaskennasta ja kestävyysraportoinnista.

  • Petra Oksa työskentelee monipuolisesti vastuullisuuden ja yrityksen ilmastotoimintojen parissa. Erityisesti hänellä on kokemusta GHG-protokollan mukaisesta organisaation päästölaskennasta sekä hiilitiekarttojen luomisesta useilla eri toimialoilla. Lisäksi Petra on kokenut vastuullisuusohjelmien ja -strategioiden luonnissa, sekä esimerkiksi CSRD:n mukaisissa kaksoisolennaisuusanalyyseissa.
  • Julia Brunfeldt on työskennellyt monien listattujen ja listaamattomien yritysten kanssa kestävyys- ja ilmastoasioiden parissa. Hänellä on laajaa kokemusta niin konsultoinnista kuin sisäisen asiantuntijan roolista. Julia yhdistää taitavasti teknisen taustansa ilmasto- ja vastuullisuuskonsultointiin sekä ymmärrykseen erilaisten viitekehysten ja lainsäädännön velvoitteiden välillä. Hän on esimerkiksi toteuttanut kaksoisolennaisuusanalyysejä, tunnistanut ilmastoriskejä, konsultoinut ja laatinut kestävyysraportointia sekä varmentanut päästölaskentaa.

Tilaisuus on suomenkielinen.

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään henkilötietoja: tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Tilaisuuteen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden ilmoittautumisesi jälkeen vahvistusviestin ohjeiden kautta tai 5 minuuttia ennen webinaaria osallistumislinkin kautta. 

Tervetuloa!

Tietoja

Webinaari

Päästölaskenta ja kestävyysraportointi

Aiheet

  • Ilmasto
  • Kestävä kehitys
  • Päästöt
  • Vastuullisuus

Hinta

Ilmainen

Ajankohta

Webinaari
05.06.2024

klo 9.00-9.30

Esittäjät

PETOK

Petra Oksa

Ilmastoasiantuntija
JUBRU

Julia Brunfeldt

Associated Manager