ramboll koulutukset

ISO 14001 hyödyt organisaatiolleISO 14001 hyödyt organisaatiolleMiten aloittaa ympäristöjärjestelmän rakentaminen ja millainen polku sertifiointivalmiin ympäristöjärjestelmän rakentaminen on?

Ympäristöjärjestelmän merkitys yrityksesi arjessa

Miten aloittaa ISO 14001 ympäristöjohtamisjärjestelmän rakentaminen? Millainen polku sertifiointivalmiin ympäristöjärjestelmän rakentaminen kokonaisuudessaan on? Millainen on toimiva ympäristöjärjestelmä?

 • Opi tietämään, mitä ympäristöjärjestelmän rakentaminen edellyttää organisaatiolta.
 • Ymmärrä, mitä hyötyjä yritys saa hyvin toimivasta ympäristöjärjestelmästä.
 • Ymmärrä myös, miten ISO 14001:2015 –standardi voi olla avuksi hyviä tuloksia tuottavan ympäristöjärjestelmän rakentamisessa.

Koulutuksen sisältö

 • ISO 14001:2015 -standardi lyhyesti
 • Mitä hyötyä ISO 14001 -standardista on ympäristöjohtamisjärjestelmän rakentamisessa?
 • Miten otan parhaat hyödyt irti ympäristöjärjestelmästä?

Lisäksi sinulla on mahdollisuus myös kysyä teemaan liittyviä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä asiantuntijoiltamme.

ISO 14001 hyödyt organisaatiolle
“Todella selkeästi kerrottu ISO14001 hyödyt organisaatiolle. Mukavan rauhallinen tempo esittäjien puheessa, oli helppo kuunnella. Kiitos.”

Kohderyhmä

ISO 14001 hyödyt organisaatiolle -koulutus soveltuu koko yrityksen henkilöstölle työntekijöistä johtoon saakka. Jos haluat ymmärtää ympäristöjärjestelmän merkityksen ja rakentamistavan, on tämä koulutus sopiva sinulle.

Kouluttaja

 • Petra Lattunen on kouluttamisen rautainen ammattilainen. Hän on saanut kiitosta kannustavasta koulutustavastaan, mikä on hioutunut yli kahdenkymmenen vuoden työkokemuksen (mistä kymmenen vuotta ammattikouluttajana) aikana. Koulutusteeman asiantuntijuutta on hänelle kertynyt työuralla niin oman yrityksen aikana asiakasyritysten ympäristöasioita monipuolisesti kehittäessä, kuin aikuiskouluttajana opiskelijatöitä ohjatessa ja näyttöjä arvioidessa.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Webinaari toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen webinaaria.

Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on webinaari täynnä.

Tervetuloa!

Tietoja

Webinaari

ISO 14001 hyödyt organisaatiolle

Aiheet

 • ISO 14001
 • Johtamisjärjestelmät
 • Sertifiointi
 • Ympäristöjohtaminen

Hinta

Ilmainen. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Ajankohta

Webinaari
26.04.2023

klo 10-11

Kouluttaja

PELAT

Petra Lattunen

HSEQ johtava asiantuntija