ramboll koulutukset

Etusijamenettely lupakäsittelyssä – teollisuuden hankkeet

Ohituskaista vihreän siirtymän hankkeiden lupakäsittelylle - mitä se tarkoittaa teollisuustoimijalle?

Vihreän siirtymän hankkeiden etusija

Vihreää siirtymää eli ekologisesti kestävää taloutta ja kasvua edistävien hankkeiden lupamenettelyihin on mahdollista saada sujuvampaa ja nopeampaa käsittelyä vuosina 2023-2028.

  • Mitä lupia etusijamenettely koskee?
  • Millaisiin teollisuuden hankkeisiin sujuvoittamista on mahdollista hakea?
  • Miten hakeminen käytännössä tapahtuu?
  • Millaisia kokemuksia lupakäsittelyn ohituskaistasta on saatu?
etusijamenettely

Tervetuloa 15.6.2023 klo 9.00-9.40 tietoiskuun, jossa ympäristöjuristimme Sara Rintamo kertoo vastauksia näihin kysymyksiin. Lisäksi kuulet lainsäädännön ja yritystoiminnan velvoitteiden seurantaan ja hallinnointiin kehitetystä EHS Compass-työkalusta ja sen mahdollisuuksista teollisuusyrityksissä. Voit myös kysyä asiantuntijoilta suoraan mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheesta.

Kohderyhmä

Tietoisku soveltuu kaikille lupakäsittelyä vaativien teollisuushankkeiden parissa työskenteleville tai aiheesta muuten kiinnostuneille.

Puhujat

  • Sara Rintamo on auttanut asiakkaita ympäristöjuridiikan kysymyksissä seitsemän vuoden ajan. Hänellä on laaja kokemus kaupunkiympäristön luvitusprosesseista, erityisesti maankäyttö- ja rakennuslaista.
  • Nina Cross on auttanut EHS-lainsäädäntöasioissa monipuolisesti asiakkaita useilta teollisuuden aloita. Konsulttikokemusta hänellä on yhteensä 20 vuotta.

Tilaisuus on suomenkielinen.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään henkilötietoja: tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Tilaisuuteen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden ilmoittautumisesi jälkeen vahvistusviestin ohjeiden kautta tai 5 minuuttia ennen webinaaria osallistumislinkin kautta. 

Tervetuloa!

Tietoja

Webinaari

Etusijamenettely lupakäsittelyssä – teollisuuden hankkeet

Aiheet

  • EHS-lainsäädäntö
  • Vihreä siirtymä
  • Yritystoiminnan kehittäminen
  • Yritysvastuu

Hinta

Ilmainen

Ajankohta

Puhujat

SARIN

Sara Rintamo

Environmental Lawyer
9q6o2kfz

Nina Cross

Product Owner - EHS Compass