bow-tie-webinaari

Bow tie -analyysi tutuksi

Tunnetko Bow tie -analyysin? Bow tien vahvuus on monimutkaisten skenaarioiden selkeä visualisointi | Maksuton webinaari

Bow tie – riskianalyysityökalu riskiskenaarioiden visualisointiin

Tunnetko Bow tie -analyysin? Bow tie -analyysi eli rusettianalyysi soveltuu niin prosessiteollisuuden kuin muidenkin teollisuudenalojen riskienhallinnan työkaluksi. Bow tien vahvuus on monimutkaisten skenaarioiden selkeä visualisointi tavalla, joka tukee tiedon välitystä erilaisilla sidosryhmille. Tervetuloa maksuttomaan webinaariin kuulemaan perustiedot bow tie -analyysistä – mainiosta menetelmästä, joka ei kuitenkaan ole Suomessa vielä kovin yleisesti käytössä.

Bow tie -analyysi on organisaatiolle arvokas työkalu riskiskenaarioiden kommunikointiin niin johtoportaalle kuin työntekijöillekin. Monista muista riskianalyysimenetelmistä poiketen bow tie -analyysi soveltuu loistavasti myös ihmisen toiminnasta (ns. human factor) johtuvien riskien analysointiin ja käsittelyyn. Bow tie -analyysiä hyödynnetään teollisuuden riskienhallinnassa maailmalla laajalti, mutta Suomessa sen potentiaalia ei ole vielä täysin hyödynnetty. Tule siis mukaan kuulemaan, miten sinun organisaatiosi voisi hyötyä bow tie -analyysistä!

Webinaarin sisältö

 • Bow tie -analyysi
 • Barrier management
 • Suojaustenhallinta
 • Suojauskerros
 • Riskienhallinta
 • Riskianalyysi
 • Inhimillinen virhe
bow-tie-webinaari

Kohderyhmä

Webinaari sopii sinulle, jos olet HSE-aiheista ja riskienhallinnasta kiinnostunut. Webinaarissa keskitytään bow tie -analyysin perusasioihin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita. Saat peruskäsityksen bow tie -analyysin luonteesta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista erilaisissa organisaatioissa. Webinaarin jälkeen sinulla on käsitys bow tie -analyysin potentiaalista erilaisten riskiskenaarioiden visualisoinnissa sekä siitä, miten voisit hyödyntää työkalua riskienhallinnan apuna omassa organisaatioissasi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Bow tie -analyysi – riskienhallinta | Perusteet

Kouluttaja

 • Amanda Ilkko on kemian tekniikan diplomi-insinööri ja asiantuntija, jolla on prosessiturvallisuudesta seitsemän vuoden kokemus. Hänen erityisosaamisaluettaan on riskienarvioinnit, kemikaaliluvitus sekä bow tie -analyysi.

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet.

Ilmoittautuminen 

Seuraava ajankohta ilmoitetaan pian. Älä missaa seuraavaa webinaaria, tilaa koulutuskutsut omaan sähköpostiisi!

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Webinaari toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen webinaaria.

Tervetuloa!

Voimme myös räätälöidä koulutuksen yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä!

Tietoja

Webinaari

Bow tie -analyysi tutuksi

Aiheet

 • Bow tie -analyysi
 • Riskien hallinta
 • Työturvallisuus

Hinta

Ilmainen. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Kouluttaja

ILKAM

Amanda Ilkko

HSEQ johtava asiantuntija

Lisätietoja

PELAT

Petra Lattunen

Koulutusvastaava+358 45 6523213