vesihuolto-ramboll-webinaari

Vesihuolto – turvallisuuden merkitys vesihuoltolaitoksille

Maksuton webinaari | 12.3.2024 klo 9.00-10.00
  • Vesihuolto ja kriittisen infrastruktuurin fyysinen turvallisuus: Kuinka turvataan vesihuoltolaitosten fyysiset toimintaedellytykset?
  • Vesihuolto ja kyberturvallisuus: Miten kyberturvallisuus tulee huomioida vesihuoltolaitosten toiminnassa?
  • Varautumisen hyvät käytännöt: Parhaat käytännöt häiriötilanteisiin ja muutoksiin varautumisessa.
  • Käsittelyprosessien turvallisuus: Käsittelyprosessien ja prosessiautomaation turvallisuuden erityispiirteet.

Esiintyjät

Tilaisuuden fasilitoijana toimii Tuija Laakso, ja mukana on myös muita Rambollin turvallisuusosaajia.

  • Tuija Laakso toimii projektipäällikkönä vesihuollon toimialalla. Hänen osaamistaan ovat vesihuoltoverkostojen kunnon- ja omaisuudenhallinta sekä vesihuoltolaitosten kyberturvallisuuskartoitukset.
  • Mikko Laiso toimii turvallisuuskonsultointiryhmän ryhmäpäällikkönä. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus turvateknisten (security) järjestelmien asentamisesta, suunnittelusta, hankinnasta, valvonnasta ja vastaanotosta. Turvallisuuskonsultointiryhmä työskentelee pääasiallisesti kriittisen infran ja huoltovarmuudenalaisten toimijoiden turvallisuusprojekteissa security-asiantuntijoina.
  • Tuula Töyrylällä on pitkä kokemus vesihuoltoverkostoihin liittyvistä suunnitteluhankkeista. Erityisosaamisena hänellä on vesihuollon kehittämissuunnittelu, alueellinen yleissuunnittelu, varautumissuunnittelu ja vesihuoltolaitosten digistrategiat.
  • Niko Rissasella on yli 25 vuoden kokemus jätevedenpuhdistamoiden pääsuunnittelusta, prosessisuunnittelusta, koneistosuunnittelusta, automaatiosuunnittelusta (mm. ohjaustapaselostukset) ja riskinhallinnan suunnittelusta (mm. Hazop, riskinarviot, räjähdyssuojausasiakirjat).

Tilaisuus on suomenkielinen.

Ilmoittautuminen

Vesihuolto – turvallisuuden merkitys vesihuoltolaitoksille -webinaari on maksuton.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään henkilötietoja: tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Tilaisuuteen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden ilmoittautumisesi jälkeen vahvistusviestin ohjeiden kautta tai 5 minuuttia ennen webinaaria osallistumislinkin kautta. 

Tervetuloa!

Tietoja

Webinaari

Vesihuolto – turvallisuuden merkitys vesihuoltolaitoksille

Aiheet

  • Työturvallisuus
  • Yritysvastuu

Hinta

Ilmainen

Ajankohta

Puhujat

TUILA

Tuija Laakso

Project Manager
MIOO

Mikko Laiso

Team Leader of Security Consulting
TOLE

Tuula Töyrylä

Team Leader
NIOR

Niko Rissanen

Senior Consult