tyoturvallisuus-turvallisuuskulttuuri-koulutus

Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa

Vinkkejä työturvallisuusasioiden huomioimisesta jokapäiväisessä työssä, olit sitten johtaja, esihenkilö tai työntekijä.

Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa -koulutus antaa työkaluja, miten työturvallisuusteemaa voi arkipäiväistää niin, että turvallisuudesta tulee vähitellen luontainen osa työpäivää ja koko organisaation sisäänrakennettua dna:ta. 

Saat teoriatason tietoa työturvallisuuskulttuurin vaikutuksesta organisaatioon ja sen tuottavuuteen, sekä tietoa työturvallisuuskulttuuriin vaikuttavista asioista. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi vinkkejä, joilla organisaatio voi kehittää heille sopivaa työturvallisuuskulttuuria.

tyoturvallisuus-turvallisuuskulttuuri-koulutus

”Koulutuksissani vuorovaikutuksella ja yhteisellä keskustelulla on tärkeä rooli.”

– Tarja Niemelin, kouluttaja

On arvioitu, että jokainen työterveyteen ja työturvallisuuteen sijoitettu euro tuottaa 2,2 euroa. Työturvallisuus on ennen kaikkea henkilöstöjohtamista sekä johdon esimerkin osoittamista. Työturvallisuus on koko työyhteisön asia, ja jokainen työntekijä vaikuttaa omalta osaltaan työturvallisuuteen ja turvallisuuden kokemukseen työyhteisössä.

Koulutuksesta saat vinkkejä työturvallisuusasioiden huomioimisesta jokapäiväisessä työssä, olit sitten johtaja, esihenkilö tai työntekijä.

Aiempaa osaamista teemasta ei vaadita, mutta on hyvä, jos osallistuja on ollut jo jonkin verran työturvallisuusasioiden kanssa tekemisissä. 

tyoturvallisuus-turvallisuuskulttuuri-koulutus-2

Koulutuksen sisältö

  • Työtapaturmien aiheuttamat kustannukset
  • Työturvallisuuden vaikutus organisaation hyvinvointiin ja tuottavuuteen
  • Käytännön esimerkkejä työturvallisuuskulttuurin kehittämisestä
  • Vuorovaikutus muiden osallistujien kanssa

Kohderyhmä 

Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa -koulutus soveltuu niin johdon edustajille, esihenkilöille, työsuojelutehtävissä oleville kuin myös kaikille työntekijöille.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Työturvallisuus, turvallisuusjohtaminen ja ISO 45001 -standardi

Kouluttaja

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet.

Kouluttajillamme on pitkä käytännön kokemus erilaisista työturvallisuuden työtehtävistä ja johtamisjärjestelmistä. Koulutuksissamme korostuu vuorovaikutus muiden osallistujien kanssa käytännön kokemusten jakamisessa.

Tarja Niemelinille koulutusteeman asiantuntijuutta on kertynyt kasvavan ja kansainvälisen organisaation työturvallisuusjohtamisen myötä. Lisäksi kouluttaja tuntee erinoimaisesti ISO 45001 työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmän. Kouluttajalla on kokemusta myös sekä työsuojelupäällikkönä että työsuojelutoimikunnassa toimimisesta.

Hinta

320,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Toteutus

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen.

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Koulutus on verkkokoulutus. Osallistumislinkki koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuuden ajankohtaa.

Tervetuloa!

Voimme räätälöidä koulutuksen yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä!

Tietoja

Verkkokoulutus

Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa

Aiheet

  • Turvallisuuskulttuuri
  • Työturvallisuus

Hinta

320 €. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Ajankohta

Seuraava koulutus
19.09.2024

klo 9-12

Kouluttaja

TARJAN

Tarja Niemelin

HSEQ johtava asiantuntija

Lisätietoja

PELAT

Petra Lattunen

Koulutusvastaava+358 45 6523213