prosessiteollisuuden turvallisuuden perusteet

Turvallisuusperehdytys uusin keinoin

Laadukas, vaikuttava ja toimintaa ohjaava turvallisuusperehdytys on sanan mukaisesti elintärkeää yrityksille, mutta silti sitä tehdään vanhentuneilla ja pedagogisesti heikoilla tavoilla.

Tämän webinaarin teemana on turvallisuusperehdytyksen haasteet ja erityisesti haasteiden ratkaiseminen. Webinaarin jälkeen sinulla on useita erilaisia vaihtoehtoja turvallisuusperehdytyksen toteutukseen nykyaikaisin keinoin.

Turvallisuusperehdytys on yrityksille elintärkeää

Onko yrityksessänne tarvetta turvallisuusperehdytykselle, mutta perehdytys tuntuu vaikealta eikä johda toivottuihin tuloksiin? Turvallisuusperehdytys on kriittisessä roolissa työn turvallisen tekemisen toteutumisessa.

Jos turvallisuusperehdytys jää vaillinaiseksi voidaan se havaita heti esimerkiksi työmaaturvallisuuden tasossa. Laadukas, vaikuttava ja toimintaa ohjaava turvallisuusperehdytys on sanan mukaisesti elintärkeää yrityksille, mutta silti sitä tehdään vanhentuneilla ja pedagogisesti heikoilla tavoilla.

Webinaarissa tutustutaan muun muassa useampaan erityyppiseen sähköiseen turvallisuusperehdytyksen työkaluun. Uudet ja vaikuttavat tavat turvallisuusperehdytyksen toteutukseen eivät vaadi valtavaa taloudellista panostusta, joten tule kuulemaan eri vaihtoehdoista ja tuo turvallisuusperehdytyksenne tälle vuosituhannelle.

Koulutuksen sisältö

  • Miksi turvallisuusperehdytys yrityksissä on tärkeää?
  • Perehdytyksen sudenkuopat
  • Laadukkaan perehdytyksen elementit – perehdytyssuunnitelma
  • Erilaisia ratkaisuja turvallisuusperehdytyksen toteuttamiseen – digityökalut

Perustiedot vaikuttavan turvallisuusperehdytyksen toteuttamisesta

Turvallisuusperehdytys uusin keinoin -webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot vaikuttavan turvallisuusperehdytyksen toteuttamisesta. Lisäksi webinaarin jälkeen osallistujat tietävät erilaisia käytännön ratkaisuja paremman turvallisuusperehdytyksen toteuttamiseen.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille turvallisuusperehdytyksestä vastaaville sekä teeman parissa työskenteleville.

Tarvittavat ennakkotiedot

Webinaarissa keskitytään turvallisuusperehdytystyön perusasioihin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Kouluttaja

Kouluttajallamme on pitkä käytännön kokemus erityyppisistä perehdytystehtävistä ja korostamme koulutuksissa käytännön kokemuksia perehdytystyön toteutuksista.

  • Petra Lattusen vahvuuksia ovat yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus aikuisten kouluttamisesta, perehdyttämisestä sekä sähköisistä opetusmenetelmistä.

Ilmoittautuminen 

Turvallisuusperehdys-webinaari on maksuton.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Webinaari toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen webinaaria.

Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on webinaari täynnä.

Tervetuloa!

Tietoja

Webinaari

Turvallisuusperehdytys uusin keinoin

Aiheet

  • Työturvallisuus
  • Vaaratekijät

Hinta

Ilmainen

Ajankohta

Kouluttaja

PELAT

Petra Lattunen

HSEQ johtava asiantuntija