Tietoturvallisuus-koulutuksesta saat monipuolisen katsauksen tietoturvallisuuden ajankohtaisiin haasteisiin vuonna 2025, sisältäen niin tekoälyyn kuin tiedonhallintaan liittyviä perusasioita. Koulutuksessa käydään läpi myös ajankohtaisia lakeja sekä säännöksiä kuten esim. NIS2, CER ja Tekoälyasetus.
Tuoreimman teoriatiedon lisäksi kouluttaja avaa aihepiiriä erilaisten case-esimerkkien kautta, joiden avulla ymmärrät paremmin, miten tietoturvallisuus liittyy tänä päivänä kaikkeen tietokoneilla tapahtuvaan työskentelyyn, mutta myös siviilielämään esimerkiksi älypuhelimien ja sähköpostien kautta.
Kokonaisturvallisuuden hallinta ja -johtaminen edellyttää asioiden kokonaisvaltaista ymmärtämistä, niin kyber- kuin fyysisen maailman haasteiden kautta. Tietoturvallisuus-koulutuksesta saat perustiedot tietoturvalliseen työskentelyyn, jossa huomioidaan niin tekniset kuin hallinnolliset turvallisuusmenetelmät. Koulutuksen päätarkoitus on selittää nämä laajat kokonaisuudet lyhyesti ja ytimekkäästi käytännön tasolla.
Koulutuksen ajankohdat 2025
Opit ymmärtämään, miten tieto- ja kyberturvallisuus muodostavat yhteneväisen kokonaisuuden fyysisen turvallisuuden kanssa. Lisäksi koulutuksen jälkeen tiedät, mistä voit hakea lisää tietoa oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Koulutus soveltuu kaikille, jotka eivät ole kyberturvallisuuden valveutuneita harrastajia tai ammattilaisia. Koulutus on erittäin tärkeä osaamispäivitys, jos tietotekniikan edellisestä opiskelusta on useita vuosia, koska tietotekniikka ja siihen liittyvät turvallisuushaasteet kehittyvät nopeasti.
Koulutukseen osallistuminen ei edellytä mitään tietoturvallisuuden erityistaitoja tai ennakko-osaamista. Parhaan hyödyn koulutuksesta saat, jos käytät työssäsi verkkoon kytkettyjä tietoteknisiä laitteita.
Tietoturvallisuuteen keskittyvää koulutusta vaaditaan useiden eri lakien, asetusten ja standardien kautta, joista muutamia tunnetuimpia ovat esimerkiksi NIS2, GDPR ja ISO 27001. Toiminnanharjoittajan velvollisuus on näiden mukaan huolehtia siitä, että työntekijöille on tarjolla ajantasaista tietoturvallisuuden koulutusta.
Kouluttajillamme on pitkä käytännön kokemus erityyppisistä alan työtehtävistä ja korostamme koulutuksissa käytännön kokemuksia turvallisen työn suorittamisesta.
Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet.
320 € / osallistuja (ALV 0%, hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero). Koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen. Maksuehto 14 pv. Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.
Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai muu laite, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.
Koulutus on verkkokoulutus. Osallistumislinkki koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuuden ajankohtaa.
Valitse haluamasi koulutusajankohta ja ilmoittaudu nyt!