omavalvontasuunnitelma-webinaari

Omavalvontasuunnitelma – hyödyt elintarviketoimijalle

Omavalvontasuunnitelma on lakisääteinen vaatimus. Miten sitä voi hyödyntää myös yrityksen toiminnan kehittämisessä? | Maksuton webinaari

Omavalvontasuunnitelma on lakisääteinen vaatimus

Omavalvontasuunnitelma on lakisääteinen vaatimus, joten elintarviketoimijoiden tulisi olla selvillä mitä tuo vaatimus pitää sisällään. Webinaarissa kuulet case-esimerkejä siitä, miten omavalvontasuunnitelmaa voi hyödyntää myös yrityksen toiminnan kehittämisessä.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin oppimaan, miten elintarviketoimija voi hyötyä omavalvontasuunnitelmasta ja miten ottaa parhaat hyödyt irti omavalvontasuunnitelmasta jättämättä sitä vain lakisääteiseksi velvoitteeksi. Saat selkeän näkemyksen siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon omavalvontasuunnitelmaa tehtäessä ja miksi elintarviketoimijan kannattaa panostaa omavalvontasuunnitelmaan ja sen toimivuuteen.

Webinaarin sisältö

  • Mitä omavalvontasuunnitelmalta vaaditaan?
  • Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta omavalvontasuunnitelmasta saa toimivan?
  • Mitkä ovat omavalvonnan suurimmat sudenkuopat?
  • Mitä hyötyä toimivasta omavalvontasuunnitelmasta on elintarviketoimijalle?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun osallistut tähän webinaariin.

omavalvontasuunnitelma-webinaari

Kohderyhmä

Omavalvontasuunnitelma – hyödyt elintarviketoimijalle -webinaari soveltuu niin yrittäjille, esimiehille kuin työntekijöillekin, jotka haluavat ymmärtää mitä hyötyä omavalvontasuunnitelma voi antaa elintarviketoimijalle.

Koulutus soveltuu vasta-alkajille, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Kouluttaja

  • Reija Asikaisen vahvuuksia ovat monen vuoden kokemus elintarvikkeiden valmistus- ja pakkausprosesseista. Reijalle on kertynyt kokemusta omavalvontasuunnitelmista osana yrityksen johtamisjärjestelmiä ja jatkuvan parantamisen metodologiaa. Reijalla on myös kokemusta omavalvontasuunnitelman käytännön toteuttamisesta, ei vain siitä miltä suunnitelma näyttää paperilla.

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet.

Ilmoittautuminen 

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Webinaari toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen webinaaria.

Tervetuloa!

Voimme myös räätälöidä koulutuksen yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä!

Tietoja

Webinaari

Omavalvontasuunnitelma – hyödyt elintarviketoimijalle

Aiheet

  • Elintarviketurvallisuus
  • Johtamisjärjestelmät
  • Omavalvonta
  • Omavalvontasuunnitelma

Hinta

Ilmainen. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Ajankohta

Seuraava webinaari
25.09.2024

klo 10-11

Kouluttaja

REASI

Reija Asikainen

HSEQ johtava asiantuntija

Lisätietoja

PELAT

Petra Lattunen

Koulutusvastaava+358 45 6523213