hse-riskien-arviointi

Riskien arviointi – HSE-riskit hallintaan

Perustiedot ympäristö-, terveys- ja turvallisuusriskien kokonaisuudesta & ajantasaisia lähestymistapoja riskien hallintaan. | Maksuton webinaari

Tehdäänkö yrityksessänne HSE-riskien arviointia, mutta kokonaiskuva ja suunnitelmallisuus puuttuu? Tämän webinaarin teemana on HSE-riskien arvioinnin kokonaisuuden haasteet ja erityisesti haasteiden ratkaiseminen. Webinaarin jälkeen sinulla on useita erilaisia vaihtoehtoja HSE-riskien arvioinnin toteutukseen nykyaikaisin keinoin. Teoriatiedon lisäksi koulutuksessa käydään läpi muutamia eri tapoja hallita HSE-riskikenttää.

Jatkuvan parantamisen malli riskienhallinnassa

Laki edellyttää yrityksiä kartoittamaan HSE-riskinsä. Riskinarviointi tulisi pitää kaikkien teemojen osalta ajan tasalla. Tunnistettuihin riskeihin tulee kohdentaa toimenpiteitä toimenpidehierarkian mukaisesti. Näin ollen HSE-riskienhallinnan tulee olla yrityksissä jatkuvan parantamisen mallin mukaista. Haastavaa eikö totta?

hse-riskien-arviointi

“Todella innostava tapa käsitellä asiaa ja puhujat olivat luontevia, asiantuntevia ja kiinnostavia. Kiva tapa esittää asiaa keskustellen, eikä niin, että ensin toinen pitää omat kalvosulkeiset ja sen jälkeen toinen pitää oman settinsä.”

Webinaarin sisältö

Saat perustiedot ympäristö-, terveys- ja turvallisuusriskien kokonaisuudesta. Webinaarin jälkeen hahmotat paremmin HSE-riskien kentän ja saat uusia ajatuksia niiden hallintaan yrityksessäsi.

  • Mitä HSE-riskit ovat?
  • HSE-riskien arvioinnin perusteet
  • Nykyaikaisia ratkaisuja riskien hallintaan

Kohderyhmä

Riskien arviointi -webinaari soveltuu erityisesti niille, jotka työskentelevät yrityksissä HSE (terveys, turvallisuus ja ympäristö) vastuuhenkilöinä. Tavoitteenamme on tarjota heille perustietoa HSE-riskienhallinnasta ja keskustella käytännön työkaluista ja strategioista, jotka voivat auttaa heitä tehtävissään.

Vaikka pääkohderyhmämme on HSE vastuuhenkilöt, webinaarimme käsittelee perusteita, joten kaikki, jotka ovat kiinnostuneita HSE-riskeistä ja niiden hallinnasta, ovat tervetulleita.

Webinaarissa keskitytään HSE-riskien hallinnan perusasioihin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita. Luvassa on rento ja informatiivinen keskustelu aiheesta, joka koskettaa monia liiketoiminnan eri osa-alueilla toimivia.

“Hyvä yleisesittely aiheeseen ja kiva positiivinen ote: riskinarvioinneilla on merkitystä!”

Kouluttajat

Kouluttajillamme on pitkä käytännön kokemus erityyppisistä alan työtehtävistä ja korostamme koulutuksissa käytännön kokemuksia turvallisen työn suorittamisesta.

  • Kaisa Sotka on työskennellyt koko työuransa työturvallisuuden parissa. Hänellä on laaja kokemus muun muassa eri tyyppisten yritysten HS-riskien arvioinnista ja hallinnasta. Lisäksi Kaisa on toiminut sekä turvallisuuspäällikkönä, että viranomaisena työsuojelutarkastajana.
  • Petra Lattunen on toiminut ympäristöalalla yli 25 vuotta muun muassa ympäristökonsulttina sekä kouluttajana. Petra on laatinut useille eri tyyppisille organisaatioille ympäristöriskien arviointeja sekä hallintasuunnitelmia.

Ilmoittautuminen 

Seuraava ajankohta ilmoitetaan pian. Älä missaa seuraavaa webinaaria, tilaa koulutuskutsut omaan sähköpostiisi!

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Webinaari toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai muu laite, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen webinaaria.

Tervetuloa!

Voimme räätälöidä koulutuksen yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä!
hse-riskien-arviointi

Lataa webinaaritallenne: Riskien arviointi – HSE-riskit hallintaan

Missasitko aikaisemman live-webinaarin tai etkö pääse paikalle seuraavaan koulutuskalenterissamme olevaan webinaariin?

Tietoja

Webinaari

Riskien arviointi – HSE-riskit hallintaan

Aiheet

  • Riskien arviointi
  • Riskien hallinta
  • Työturvallisuus
  • Ympäristöriskit

Hinta

Ilmainen

Kouluttajat

SOTKA (1)

Kaisa Sotka

HSEQ johtava asiantuntija
PELAT

Petra Lattunen

HSEQ johtava asiantuntija