elintarviketurvallisuus-webinaari

Elintarviketurvallisuus ja FSSC 22000 standardi

Miten FSSC 22000 vaatimukset voivat olla avuksi yrityksesi toiminnan kehittämisessä? | Maksuton webinaari

FSSC 22000 on erityisesti elintarviketeollisuudelle suunniteltu standardi

FSSC 22000 (Food Safety System Certification) on järjestelmä, joka perustuu ISO 22000 -standardiin ja kattaa elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän. FSSC 22000 on erityisesti suunniteltu elintarviketeollisuudelle ja sitä käytetään sertifikaattina osoittamaan, että organisaatio noudattaa tiukkoja elintarviketurvallisuuden standardeja.

Olitpa sitten vasta aloittanyt tai jo pidemmän aikaa FSSC 22000 vaatimusten parissa työskennellyt, tule kuulemaan ajatuksia ja vinkkejä johtamisjärjestelmän toteutuksesta ja sen tuomista hyödyistä. Kuulet myös mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta johtamisjärjestelmästä saa toimivan.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin! Kuulet case-esimerkkien avulla, miten FSSC 22000 vaatimukset voivat olla avuksi yrityksesi toiminnan kehittämisessä. Lisäksi voit kysyä mieltäsi askarruttavia teemaan liittyviä kysymyksiä asiantuntijaltamme.

Webinaarin sisältö

  • FSSC 22000 sisältö lyhyesti ja mitä FSSC 22000 standardin vaatimusten mukaisen elintarviketurvallisuusjärjestelmän rakentaminen edellyttää organisaatiolta
  • Mitä hyötyä FSSC 22000 vaatimuksista on elintarviketurvallisuusjärjestelmän rakentamisessa
  • Miten otat parhaat hyödyt irti elintarviketurvallisuusjärjestelmästä
elintarviketurvallisuus-webinaari

Kohderyhmä

Elintarviketurvallisuus ja FSSC 22000 standardi -webinaari soveltuu sekä yrittäjille, esimiehille että työntekijöille, jotka haluavat ymmärtää mitä hyötyä elintarviketurvallisuusjärjestelmästä on yritykselle.

Koulutus soveltuu vasta-alkajille, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Kouluttaja

  • Reija Asikaisella on usean vuoden kokemus elintarviketurvallisuusjärjestelmistä (FSSC 22000, BRC), niiden implementoinnista, ylläpidosta ja kehittämisestä. Hänellä on myös kokemusta muista johtamisjärjestelmistä ja niiden sovittamisesta ja yhdistämisestä elintarviketurvallisuusjärjestelmän kanssa. Lisäksi Reijalla on usean vuoden kokemus elintarvikkeiden valmistus- ja pakkausprosesseista.

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet.

Ilmoittautuminen 

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Webinaari toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen webinaaria.

Tervetuloa!

Voimme myös räätälöidä koulutuksen yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä!

Tietoja

Webinaari

Elintarviketurvallisuus ja FSSC 22000 standardi

Aiheet

  • Elintarviketurvallisuus
  • Elintarviketurvallisuusjärjestelmä
  • FSSC 22000
  • Johtamisjärjestelmät
  • Sertifiointi

Hinta

Ilmainen. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Ajankohta

Seuraava webinaari
18.09.2024

klo 10-11

Kouluttaja

REASI

Reija Asikainen

HSEQ johtava asiantuntija

Lisätietoja

PELAT

Petra Lattunen

Koulutusvastaava+358 45 6523213