csrd-kestävyysraportointi-webinaari

CSRD – Kestävyysraportointi kansankielellä

Tietoa ja työkaluja kestävyysraportointiin | Maksuton webinaari

Kestävyysraportointia koskevan direktiivin eli CSRD:n tavoitteena on edistää yritysten vastuullisuustyötä. Yritykset pystyvät direktiivin avulla ymmärtämään laajemmin vaikutuksensa, riippuvuutensa, riskinsä ja mahdollisuutensa vastuullisuuteen liittyen sekä toimimaan niiden mukaisesti.

Tiedätkö, mitä CSRD tarkoittaa liiketoiminnassasi ja mitä sinulta ja yritykseltäsi edellytetään siihen liittyen? Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa Rambollin asiantuntijat kertovat aiheesta ymmärrettävästi ja konkreettisesti.

Lue lisää: Mistä CSRD:ssä on kyse?

Tervetuloa! Webinaarissa:

  • Saat ymmärryksen siitä, mitä CSRD tarkoittaa raportoiville yrityksille sekä arvoketjun toimijoille.
  • Saat käsityksen kaksinkertaisesta olennaisuusanalyysistä, sen sisällöstä ja merkityksestä liiketoiminnan kannalta.
  • Omaksut yleiskuvan kestävyysraportoinnin vaatimuksista (ESRS).

Lisäksi sinulla on mahdollisuus kysyä teemaan liittyviä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä asiantuntijoiltamme.

csrd-kestävyysraportointi-webinaari

Kohderyhmä

Webinaarin sisältö on kiinnostava kaikille, jotka haluavat ymmärtää direktiivin merkityksen liiketoiminnalle – koko yrityksen henkilöstölle työntekijöistä johtoon saakka. Webinaarin jälkeen osallistujalla on selkeä näkemys siitä, mitä CSRD tarkoittaa ja mitä tulee ottaa huomioon, kun direktiivin edellyttämiä asioita omassa yrityksessä edistetään.

Esittäjät

Asiantuntijoillamme on pitkä käytännön kokemus kestävyysraportoinnista ja vastuullisuuden implementoinnista yrityksen päivittäiseen tekemiseen.

  • Auroora Koivisto on työskennellyt vastuullisuustyön parissa vastuullisuuspäällikön ja asiantuntijan roolissa. Hän on toteuttanut olennaisuusanalyyseja, laatinut vastuullisuusstrategioita ja -ohjelmia sekä kehittänyt vastuullisen hankinnan toimintamalleja, vastuullisuusraportointia ja mittaamisen työkaluja. Aurooralla on vahva kokemus ihmisoikeuksista ja hankintaketjun vastuullisuuden kehittämisestä.
  • Outi Vinterillä on pitkä kokemus raportoinnista sekä rahoitukseen että vastuullisuuteen liittyen. CSRD:n lisäksi hän toimii EU-taksonomian asiantuntijana raportoinnissa ja analysoinnissa.
  • Julia Brunfeldt on työskennellyt monien listattujen ja listaamattomien yritysten kanssa kestävyys- ja ilmastoasioiden parissa. Hänellä on laajaa kokemusta niin konsultoinnista kuin sisäisen asiantuntijan roolista. Julia yhdistää taitavasti teknisen taustansa ilmasto- ja vastuullisuuskonsultointiin sekä ymmärrykseen erilaisten viitekehysten ja lainsäädännön velvoitteiden välillä. Hän on esimerkiksi toteuttanut kaksoisolennaisuusanalyysejä, tunnistanut ilmastoriskejä, konsultoinut ja laatinut kestävyysraportointia sekä varmentanut päästölaskentaa.

Tilaisuus on suomenkielinen.

Ilmoittautuminen

CSRD-webinaari järjestettiin tammikuussa 2024. Älä missaa seuraavia CSRD-webinaareja ja -koulutuksia, tilaa koulutuskutsut omaan sähköpostiisi!

Webinaari toteutetaan verkon kautta. Tilaisuuteen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Webinaari ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen. Webinaari alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 10 minuuttia ennen webinaaria.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään henkilötietoja: tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Tervetuloa!

Tietoja

Webinaari

CSRD – Kestävyysraportointi kansankielellä

Aiheet

  • CSRD
  • Vastuullisuus
  • Yritysvastuu

Hinta

Ilmainen

Esittäjät

OUVIN

Outi Vinter

Senior Consultant
AKOIV

Auroora Koivisto

Senior Sustainability Consultant
JUBRU

Julia Brunfeldt

Associated Manager