Teams_1105[1]

Rohkaisevia esimerkkejä luontotavoitteiden huomioimisesta liiketoiminnassa – Verkko-opetusRohkaisevia esimerkkejä luontotavoitteiden huomioimisesta liiketoiminnassa – Verkko-opetus

Luonnon monimuotoisuuden turvaaminen vaatii uusia strategiatason tavoitteita ja arkipäivässä näkyviä rohkeita toimenpiteitä. Tule webinaariimme kuuntelemaan inspiroivia esimerkkejä miten eri toimijat ovat ottaneet luontotavoitteet huomioon.

Webinaarin case-esimerkit:

 • Kemianteollisuus ry: Biodiversiteettityö
 • FIBS yritysvastuuverkosto: 10 suomalaista yritystä pilotoi tieteeseen pohjautuvia luontotavoitteita
 • Väylävirasto: Uhanalaisten kasvien suojelu väylähankkeissa

Tilaisuudessa on myös mahdollista kysyä luontotavoitteisiin liittyviä kysymyksiä asiantuntijoiltamme.

Miksi osallistua tähän webinaariin?

Osallistumalla webinaariimme saat konkreettista tietoa, miten yrityksissä ja organisaatioissa luontotavoitteisiin liittyvää työtä on tehty.


Webinaari antaa sinulle

Näkemyksiä siitä, miten asettaa luontotavoitteita ja miten niitä voi seurata.  Mahdollisuuden kysyä ja saada vastaus asiantuntijalta.  


Kohderyhmä
Koulutus soveltuu koko henkilöstölle työntekijöistä johtoon saakka eli kaikille, jotka haluavat kuulla luontotavoitteista yritysten ja organisaatioiden toiminnassa.  


Webinaarin sisältö

 • Kemianteollisuus ry: Biodiversiteettityö
 • FIBS yritysvastuuverkosto: 10 suomalaista yritystä pilotoi tieteeseen pohjautuvia luontotavoitteita
 • Väylävirasto: Uhanalaisten kasvien suojelu väylähankkeissa
 • Kysymyksiin vastaaminen

Esittäjät

 • Saara Vauramo toimii Rambollissa luontopohjaisten ratkaisujen johtavana asiantuntijana. Hän auttaa asiakkaita luonnon monimuotoisuuteen ja ekosysteemeihin liittyvässä suunnittelussa ja toimenpiteissä. Saara toimi aiemmin Lahti ympäristöpääkaupunki 2021 -ohjelman johtajana ja Lahden kaupungin ympäristöjohtajana.
 • Heikki Holmén toimii Rambollissa luontotiimin ryhmäpäällikkönä. Hänellä on vuosien kokemus ympäristövaikutusten arvioinneista ja luontotutkimuksissa erilaisissa hankkeissa.
 • Jani Järvi toimii Rambollissa luonto- ja ympäristöasiantuntijana. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat luontoselvitykset, luontovaikutusten arvioinnit ja luontoarvojen huomioiminen suunnittelun eri tasoilla kaavahankkeista infraprojekteihin. Jani on erityisen kiinnostunut pohtimaan ratkaisuja siihen, miten hyvällä suunnittelulla luonnon monimuotoisuutta ja ekosysteemien toimintaa voidaan turvata.


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä. 

Kutsu webinaariin toimitetaan sähköpostitse ennen koulutustilaisuutta.

Toteutus 

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen. 

Koulutus alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen koulutusta. 

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Tietoja

Webinaari

Rohkaisevia esimerkkejä luontotavoitteiden huomioimisesta liiketoiminnassa – Verkko-opetus

Aiheet

 • Biodiversiteetti
 • Luontotavoitteet
 • Monimuotoisuus

Hinta

Ilmainen. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Ajankohta

ESITTÄJÄT

SAVAU

Saara Vauramo

Johtava asiantuntija, luontopohjaiset ratkaisutFinland
HEIHO

Heikki Holmén

RyhmäpäällikköFinland
JARVI

Jani Järvi

Luonto- ja ympäristöasiantuntijaFinland