Teams_1105[1]

Koulutus info – 2.2.2022 klo 10.00-11.00 – Verkko-opetusKoulutus info – 2.2.2022 klo 10.00-11.00 – Verkko-opetus

Pohditko oman EHSQ-osaamisesi kehittämistä tai tarvitsisiko organisaationne EHSQ-osaamisen nostoa? Tule kuulolle ja keskustelemaan koulutusasiantuntijamme kanssa Rambollin koulutuspalveluista. Laajasta koulutustarjottimestamme löytyvät varmasti tarvitsemanne koulutukset ja jos sopivaa koulutusta ei löydy, niin räätälöidään organisaatiollenne sopiva koulutuspolku yhdessä.

Miksi osallistua tähän koulutusinfoon?

Jatkuva toiminnan ja osaamisen kehittäminen on jokaisen organisaation elinehto. Ramboll tarjoaa niin koulutus- kuin konsultointipalveluita sekä erilaisia työtä helpottavia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla organisaationne pysyy kehityksen etulinjassa. Koulutusinfossa kuulet Rambollin palvelutarjonnasta ja voit kysyä itseäsi askarruttavat kysymykset kehitystoiminnasta.

Info antaa sinulle

Infon jälkeen tunnet Rambollin koulutustarjonnan ja pystyt suunnittelemaan oman tai organisaation koulutustoimintaa pitkäjänteisesti.

Kohderyhmä

Info soveltuu kaikille koulutustoiminnasta kiinnostuneille ja kehitystyöstä vastaaville yritysten edustajille.


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä. 

Kutsu koulutusinfoon toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa.Toteutus 

Koulutusinfo toteutetaan etänä verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet infoon osallistumiseen. 

Info alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen tilaisuutta. 

Koulutusinfoon osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Infoon osallistuminen ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Tietoja

Webinaari

Koulutus info – 2.2.2022 klo 10.00-11.00 – Verkko-opetus

Aiheet

  • EHSQ-koulutukset
  • Kehittäminen
  • Koulutus
  • Koulutustarjotin

Hinta

Ilmainen

KOULUTTAJA

PELAT

Petra Lattunen

HSEQ johtava asiantuntija
Koulutuspalvelut
Suomi