Teams_1105[1]

ISO 14001 johtamisjärjestelmän hyödyt organisaatiolle – Verkko-opetusISO 14001 johtamisjärjestelmän hyödyt organisaatiolle – Verkko-opetus

 • Mitä ympäristöjohtamisjärjestelmän (myöhemmin ympäristöjärjestelmä) rakentaminen edellyttää organisaatiolta?
 • Mitä hyötyjä yritys saa hyvin toimivasta ympäristöjärjestelmästä?
 • Miten ISO 14001:2015 –standardi voi olla avuksi hyviä tuloksia tuottavan ympäristöjärjestelmän rakentamisessa?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun osallistut tähän koulutukseen. Jos sinulla on jotakin teemaan liittyvää kysymystä, voit myös kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä asiantuntijaltamme.


Miksi osallistua tähän koulutukseen?

Osallistumalla webinaariimme saat vastaukset yllä mainittuihin kysymyksiin ja sinulle selkenee, millainen on toimiva ympäristöjärjestelmä.


Koulutus antaa sinulle

Selkeän näkemyksen siitä, miten aloittaa ympäristöjärjestelmän rakentaminen sekä siitä, millainen polku sertifiointivalmiin ympäristöjärjestelmän rakentaminen on.   


Kohderyhmä
Koulutus soveltuu koko yrityksen henkilöstölle työntekijöistä johtoon saakka eli kaikille, jotka haluavat ymmärtää ympäristöjärjestelmän merkityksen ja rakentamistavan. 


Koulutuksen sisältö

 • ISO 14001:2015 -standardi lyhyesti
 • Mitä hyötyä ISO 14001 –standardista on ympäristöjohtamisjärjestelmän rakentamisessa?
 • Miten otan parhaat hyödyt irti ympäristöjärjestelmästä?

Kouluttajat

 • Petra Lattunen vahvuuksia ovat yli 20 vuoden työkokemus ympäristöalalta sekä kiitosta saanut kannustava koulutustapa. Koulutusteeman asiantuntijuutta on kertynyt muun muassa oman yrityksen aikana asiakasyritysten ympäristöasioita monipuolisesti kehittäessä.
 • Marjo Räisälällä on yli 20 vuoden kokemus johtamisjärjestelmien kehittämisestä monen tyyppisissä organisaatioissa.


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä. 

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse ennen koulutustilaisuutta.

Toteutus 

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen. 

Koulutus alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen koulutusta. 

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Tietoja

Webinaari

ISO 14001 johtamisjärjestelmän hyödyt organisaatiolle – Verkko-opetus

Aiheet

 • ISO 14001
 • Johtamisjärjestelmät
 • Sertifiointi
 • Ympäristöjohtaminen

Hinta

Ilmainen. Hinta per osallistuja (alv 0%)

Ajankohta

KOULUTTAJA

PELAT

Petra Lattunen

HSEQ johtava asiantuntija
Koulutuspalvelut
Suomi
Marjo Räisälä kuva

Marjo Räisälä

HSEQ johtava asiantuntijaSuomi