Teams_1105[1]

Ajankohtaiskatsaus ympäristö, työturvallisuus- ja terveyslainsäädännön muutoksiin – 24.8.2022 klo 10.00-11.00 – Verkko-opetusAjankohtaiskatsaus ympäristö, työturvallisuus- ja terveyslainsäädännön muutoksiin – 24.8.2022 klo 10.00-11.00 – Verkko-opetus

Tule kuulemaan lainsäädäntöasiantuntijamme Teo Kangaspunnan tiivis mutta helposti ymmärrettävä yhteenveto ajankohtaisista EHS-lainsäädännön muutoksista. Webinaarissa sinulla on myös mahdollisuus esittää Teolle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä EHS-lainsäädännöstä. Webinaarista saat ajankohtaisimman tiedon vastikään voimaantulleista sekä valmisteilla olevista HSE-lainsäädännön uudistuksista.


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä. 

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittautuminen avataan pian.Toteutus 

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen. 

Koulutus alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen koulutusta. 

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista. 

Tietoja

Webinaari

Ajankohtaiskatsaus ympäristö, työturvallisuus- ja terveyslainsäädännön muutoksiin – 24.8.2022 klo 10.00-11.00 – Verkko-opetus

Aiheet

  • EHS-lainsäädäntö
  • Säädösmuutokset

Hinta

150 €. Hinta per osallistuja (alv 0%)

KOULUTTAJA

TEKAN

Teo Kangaspunta

HSEQ Regulatory Consultant
HSEQ lainsäädäntö