Teams_1105[1]

EU-taksonomian vaikutukset yritystoimintaan – Useita koulutusmuotojaEU-taksonomian vaikutukset yritystoimintaan – Useita koulutusmuotoja

Mitä EU-taksonomialla tarkoitataan ja miten se vaikuttaa eri toimialojen yritysten arkeen? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun osallistut tähän koulutukseen. Jos sinulla on jotakin teemaan liittyvää kysymystä, voit myös kysyä mieltäsi askarruttavat kysymykset asiantuntijaltamme.


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot, tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat Rambollin tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä. 

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittautumislinkki koulutukseen tulossa pian.Toteutus 

Koulutus voidaan toteuttaa etäopiskeluna verkon kautta, hybridinä (lähi- ja etäopetus samanaikaisesti) tai lähiopetuksena koronarajoitusten sen salliessa. Osallistujat saavat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiinsa osallistumislinkin ja/tai muut ohjeet koulutukseen osallistumiseen.

Koulutus alkaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tulethan siis ajoissa paikalle! Verkkokoulutuksissa voit testata verkkoyhteyden sekä ohjelmiston toimivuuden 15 minuuttia ennen koulutusta.

Verkkokoulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Tietoja

Classroom

EU-taksonomian vaikutukset yritystoimintaan – Useita koulutusmuotoja

Aiheet

  • EU-taksonomia
  • Yritystoiminnan kehittäminen

Hinta

Maksullinen. Pyydä tarjous (petra.lattunen@ramboll.fi)

KOULUTTAJA

Nimetön kouluttaja

Kouluttaja

Asiantuntija